Сообщество Forex трейдеров

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Новости:

SMF - Just Installed!

Автор Тема: Iphone 13 128gb. Iphone 13 pro 128gb pret  (Прочитано 132 раз)

VaseaWaymn

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Iphone 13 128gb. Iphone 13 pro 128gb pret
« : 25.37.2022 14:37:37 pm »

Niciodata in viata mea nu am tinut sa scriu o recenzie, odata ce a venit telefonul a fost in stare foarte buna, tot ce a fost nevoie de mine a fost sa il duc la un magazin de metrou pentru a-l inregistra. si acum am un iPhone 8 perfect si ieftin. Sunt fericit.
Aparent nou-nout! Foarte multumit de acest articol.
Fara zgarieturi, functioneaza perfect.
Telefonul functioneaza foarte bine
Buna calitate
Functioneaza bine.
Telefon aratos, curat si complet. Totul functioneaza si durata de viata a bateriei este de 100%
A ajuns aici la o zi dupa ziua de nastere a fiicei mele (vina mea -ar fi trebuit sa comand mai devreme), dar totusi 4 zile mai devreme decat livrarea asteptata! Telefon bun.
10/10 ar recomanda acest produs. A durat mai putin de o saptamana pentru a ajunge, iar cand a sosit, arata ca nou, in stare perfecta, cu o protectie pentru ecran. Cititorul de amprente functioneaza perfect si a venit un cablu de incarcare nou si o cutie de incarcare care functioneaza perfect. in general, acest produs merita cu siguranta pretul.
Telefonul a fost mai bun decat ma asteptam. Stare perfecta. imi place
Categoric complet deblocat. Telefonul functioneaza perfect dupa ce am cumparat o noua cartela SIM. Am crezut ca as putea sa o folosesc pe cea veche, deoarece era acelasi operator si un iPhone . Singurele probleme notabile inca pana acum au fost pete de degete si o mica zgarietura pe sticla.

Iphone 13 pretul
Aifin 13
Iphone 13 pro in stoc
Iphone 13 pret
Айфон 13 кишинев

Iphone 13 pro max Chisinau

Acest telefon este foarte rapid si eficient pentru un dispozitiv reconditionat. in plus, starea de sanatate a bateriei a fost de 91% si se incarca extrem de repede. cu siguranta va lua in considerare cumpararea din nou de la vanzator.
Acest telefon imi satisface bine nevoile.
A primit iPhone-ul functioneaza perfect.
Nu am nici o plangere.  Configurati telefonul si functioneaza foarte bine.
Lo compre para mi sobrina y todo funciona muy bien, solo que el face recognition no lo a usado ella . Por todo lo demas excelente condicion por el precio . Gracias
Achizitionat ca inlocuitor pentru IPhone6 mai vechi al fiului meu. Arata si functioneaza la fel ca unul nou si este complet multumit.
Aceasta protectie de ecran este atat de solida si se simte intr-adevar de inalta calitate. Sunt fericit sa am ceva care imi va proteja telefonul foarte bine la un pret accesibil
Telefonul nu vine cu recunoastere faciala. Durata de viata a bateriei nu este cea mai buna si cu siguranta nu este ca un telefon nou. Trebuie sa introduc parola mai des decat inainte, deoarece scanerul de amprente nu functioneaza tot timpul. in general, un telefon bun de lucru tho in valoare de 4 stele.
pana acum atat de bine pentru a fi sincer.
Perfect atleast pentru mine este un iPhone 8, deci nu este cel mai nou, dar inca mai nou decat ultimul meu telefon Voi cumpara cu siguranta de la ei din nou cand va fi timpul pentru un nou telefon sau pentru un upgrade!

https://www.smart.md/apple-iphone-13
Iphone 13 md pret
Aifon 13
Cat costa un iphone 13
Iphone 13 128gb pret
Aifin 13

Am cumparat ceea ce am crezut ca va fi un iPhone 8 auriu, dar am primit un telefon auriu ROSE. Caz teribil de reclama falsa.
Stare excelenta
Acest Smart.md Premium Renewed iPhone 8 a fost perfect pentru a fi folosit ca telefon de calatorie. Deoarece era o versiune GSM deblocata care functiona cu frecventele LTE ale majoritatii destinatiilor, am fost increzator ca acesta era cel pe care il puteam folosi atunci cand sunt in miscare.
Telefonul s-a simtit ca si cum ar fi fost absolut nou! Avea aproximativ o saptamana de garantie limitata Apple si functiona cu linia mea SIM de la serviciu cu T-Mobile Prepaid. De asemenea, a functionat in Hong Kong cu CMHK / "si!". Prepaid service (de unde puteti obtine cartela SIM de la un magazin de proximitate.) A functionat la fel de repede ca nou si nu am vazut nicio problema cu telefonul! (Nici o problema de hardware sau altceva.)
Acesta este al doilea produs Smart.md Renewed pe care l-am cumparat si sunt convinsa ca o companie ca Smart.md se descurca cu aceste produse in cazul in care ceva nu merge bine", asa ca aceasta achizitie merita un ?????! (5 stele!)
Nu am nici o idee despre modul in care unitatile pot varia. Al meu nu avea zgarieturi deloc. Avea o sticla de protectie a ecranului instalata. Perfect aliniat, fara bule.  Din punct de vedere vizual arata 100% nou. Bateria este la 93% din capacitatea unei baterii noi. A venit cu unealta pentru a scoate SIM-ul. incarcatorul nu este incarcatorul original Apple, dar este in regula.  Telefonul este insotit de garantie si de instructiuni pentru o returnare gratuita daca nu va place.
As recomanda cu caldura sa obtineti acest telefon este super bun si rapid! Am facut un upgrade de iPhone 2+ de la 6 la acest telefon am primit aur roz si este in stare PERFECTa si reinnoit este atat de bun am avut acest telefon pentru mai putin de o saptamana si as recomanda cu mare drag! AMAZINGG!!!
Sotul meu are telefonul de peste o luna si pana acum functioneaza in conditii excelente. Cu siguranta merita cumparat
Acest produs a fost uimitor, cu exceptia unui singur lucru. Exista doar un singur port si este pentru incarcator, iar priza pentru casti este patrata. Deci, daca aveti casti cu varf sau plug in ea nu va functiona. Trebuie sa cumparati o mufa de casti de 10 dolari. Iar daca doriti sa incarcati si sa conectati castile in acelasi timp, trebuie sa platiti 30 de dolari pentru aceasta mufa.
Acest telefon este uimitor! Specificatii impresionante! Camera este grozava, calitatea sunetului este uimitoare! Caracteristici care includ un ecran LCD multi-touch de 4,7 inci (diagonala) cu ecran lat si multi-touch cu tehnologie IPS si ecran Retina HD
Rezistent la stropire, apa si praf
Camera de 12 MP cu stabilizare optica a imaginii si obiectiv cu sase elemente
inregistrare video 4K la 24 fps, 30 fps sau 60 fps. isi merita cu prisosinta pretul!
iPhone 8+ mi-a sosit in stare excelenta. Functioneaza si nu am avut nicio problema cu el. Ma bucur ca l-am cumparat. Telefonul meu este deblocat" - am incercat cu diferiti furnizori de servicii si functioneaza. Va multumesc!!!
Exact ceea ce voia fiica mea. Ea este foarte multumita de el.

Gregoryzex

• Hero Member
    • Просмотр профиля
Re: Iphone 13 128gb. Iphone 13 pro 128gb pret
« Ответ #1 : 03.39.2025 08:39:53 am »

vateAsselia

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля